čtvrtek 31. března 2016

WRAP UP - březen 2016

 :
Tak blízko k 10 přečteným knihám za měsíc! Ale to je prostě tím, že aktuálně čtu strašně těžké knihy (Marťan)! No a ještě lenost, ale ta už ke mně patří, takže by to nebylo fér sem psát.
P.S.: Kliknutím na obrázek se dostanete na recenzi  - tedy pokud jsem jí napsala :D. 

ODVRÁCENÁ TVÁŘ LÁSKY, Colleen Hooverová
♥♥♥♥♥
3. března

IF I STAY, Gayle Formanová
♥♥♥♥/
23. února – 7. března

ROMEO A JULIE, William Shakespeare
♥♥♥/♡♡
24. prosince – 11. března

SELEKCE, Kiera Cassová
♥♥/♡♡♡
20. března – 22. března

CINDER, Marissa Meyerová
26. února – 16. března
♥♥♥♥♥

SCARLET, Marissa Meyerová
6. března – 20. března
♥♥♥♥♥

CRESS, Marissa Meyerová
22. března – 24. března
♥♥♥♥♥

ELITA, Kiera Cassová
25. března
♥♥/♡♡♡

PRVNÍ, Kiera Cassová
26. března – 29. března
♥♥♥/♡♡

5 komentářů:

  1. Páni, taková krásná bilance - devět knih! klobouk dolů :)) A musím říct, že jak na tuto literaturu nejsem, začíná mě zajímat Marissa Meyer... mohlo by to být fajn odpočinkové čtení. Možná po ní juknu :) A na If I Stay se také chystám, slyším spoustu kladných hodnocení... :) Měj se krásně a přeji, ať je duben také tak úspěšný, nejen čtenářsky samozřejmě :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :*. V březnu jsem zabrala a konečně to vytáhla na nějaké pořádné číslo :D. Abych pravdu řekla, k přečtení série Selekce mě dohnala kamarádka a musím říct, že tedy nic moc :/. Marissa Meyerová píše naprosto skvostně, čte se to opravdu strašně rychle. Rozhodně si alepsoň přečti Cinder ;).

      Vymazat
  2. Fúha, ako stíhaš tak rýchlo čítať? Ja som si myslela, že s mojim piatimi knihami za marec som bola úspešná, ale nie oproti tebe :D A vždy rada vidím nejakých nových fanúšikov The Lunar Chronicles :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já za měsíc také obvykle přečtu kolem pěti knih, ale musím se sebou něco udělat, protože mám výzvu na 100 knih za rok 2016 :D. Měsíční kroniky jsem si naprosto zamilovala :3. Teď se ještě rozhoduju, jestli půjdu na Winter v angličtině nebo počkám do léta na český překlad.

      Vymazat
    2. Tak to je teda skutočná výzva :D Ja som za posledné roky čítala veľmi málo, tak som si dala len takú malú výzvu a už teraz ju mám skoro splnenú :D Ak sa na to cítiš po jazykovej stránke, tak určite nečakaj ;)

      Vymazat