neděle 21. května 2017

Strážci Galaxie Vol. 2

Strážci Galaxie Vol. 2

Výsledek obrázku pro strážci galaxie vol. 2

Žánr: Akční, dobrodružný, sci-fi
Původ: USA, 2017
Délka: 136 minut
Režie: James Gunn
Obsah: V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party super-hrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel.

Můj názor: Ani netušíte, jak moc jsem se na Strážce Galaxie dvojku těšila! A nezklamala, byla ještě lepší než první díl.

V druhém díle se více rozvíjela charakteristika postav, za což jsem byla moc ráda, protože všichni víte, jak moc miluju dobré charaktery. Nečekala jsem, že ve filmu bude hrát Silvester Stallone, natož Kurt Russell, jehož filmy pro mě v dětství byly legendární, tudíž můžete tušit, jak moc nadšená jsem byla, když ve filmu hrál skoro po celou dobu.

U filmu jsem se hodně nasmála, největší podíl na tom měl samozřejmě Drax. Bezchybná postava, která jen co se objevila na plátně, rozesmála celý sál. To jsou takové ty chvilky, kdy prostě víte, že to je sakra dobrý film.

Hned na začátku vás zasáhne vlna roztomilosti, kterou v celém filmu zajišťovala Groot, který toho jako vždy moc nenamluví, ale jen jeho přítomnost vás chytne za srdíčko.

Další věc, kterou musím pochválit, je režie. Je vidět, že Marvel si zase vybral to nejlepší, co filmový průmysl může nabídnout. A ještě mnohem víc.

Závěrem: Barvičky!!!!!!!!!!!!!!!!

100%


3 komentáře:

  1. Také jsem z filmu nadšená. Jednička mě v kině zklamala, ale u tohohle jsem se fakt bavila.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednička se mi zdála o něco slabší než dvojka, ale jsem ráda, že se film o dost zlepšil.

      Vymazat
  2. Tyjo, díky za recenzi. Jedničku jsem viděl, ale dvojku ještě pořád ne. Nedávno jsem si ale říkal, že bych si mohl udělat takový maraton marvelovek a dát je všechny za sebou. Vidím to tak, že je zkusím v jejich chronologickém pořadí tak, jak to popisují tady

    OdpovědětVymazat