sobota 19. března 2016

Aliance, Deadpool a další věci, které tak nějak nedopadly


Prostě jsem musela napsat další shrnutí toho, co mě naprosto rozsekalo, dopálilo a rozveselilo. Jako vždy toho mám spousta na srdci, takže pokud vás znudím, tak se omlouvám, ale toto je můj blog, kde si mohu psát, co chci, a nikdo mi nebude říkat, co ne.

Musím se vám ale také „pochlubit“, co mě naprosto dopálilo minulou sobotu. S kámoškami jsme měli jet na film Deadpool (určitě jste o něm slyšeli). Víte, jak moc jsem se na něj těšila? Ryan Reynolds konečně hraje v něčem, co ho hned od začátku baví a navíc film je z Marvelu! Jenže tu se něco pokazilo. Věřte mi, kdybych vám to tady napsala i do všech nejmenších podrobností, stejně byste to nepochopili, protože jsem to nepochopila ani já (a to se mi všechny věci staly mě samotné!). Každopádně, větší smůlu jsem do tohoto osudného dne neměla. Deadpool padl a Aliance povstala.


Z minulého článku víte, že jsem jela na recitační soutěž. Minus - Neumístila jsem se. Plus – dostala jsem tunu záložek, ale zároveň i minus – byly úplně stejné. Výlet do nejbližšího města tudíž nebyl nic moc. Ale koupila jsem si knihu – Odvrácená tvář lásky od Colleen Hooverové.



Aliance mě překvapila. A to hodně nemile. Skoro vůbec se to nedrželo knihy. Proč je za zdí červená zem? A v jakých „oranžových vajíčkách“ to sakra letěli? Proč byl ten plyn oranžový? A proč proboha živého Tobiasova matka stále vypadá, jako kdyby byla jeho sestra? Těch otázek je opravdu hodně, ale odpovědi žádné. Nevím, jakým směrem nás zavede poslední díl, ale rozhodně se nedá říct, že se na něj těším, ale povinnost volá, že?
Já vím, větší pech člověk opravdu mít nemůže. Na film, který tak moc chtěl vidět, ho odmítají pustit. A filmové zpracování tolik mé oblíbené série totálně ztroskotal. Byly za poslední dobu vůbec nějaké klady? Pár jich snad najdu.

Dnes jsem si objednala nové boty Nike, takže doufám, že aspoň tohle mi zlepší náladu natolik, abych se dokopala jít do školy a pokazila si (zase) známky. Nadále mi život zlepšuje jídlo, knihy (jak jinak, že?) a také nově objevená schopnost používat tumblr. Jo, smějte se mi. Ale asi po padesáti letech rozhodování jsem se rozhoupala a na tumblr se pomalu, ale jistě, stávám závislá. Další hodně velký zlepšovák nálady je Spotify. (Prostě závislák hudby, mno.) Světe div se, dokonce i úklid mého pokoje mi zlepšil náladu. (Možná je to tím, že si jsem už na sto procent jistá, že mi v pokoji nic neumřelo.)

Musím také podotknout, že i když z duše nenávidím jaro, tak mi včera to slunečné počasí udělalo strašně moc dobře. Oukej, nervní jsem byla i tak, ale to jsem pořád, takže se to nepočítá. Možná jsem i pár mým spolužákům, a dokonce i snad učitelům, nenávratně poškodila psychické zdraví.

Rozhodně se musím zmínit i o jedné věci, o které v poslední době neustále mluvím. A to jest Captain America: Civil War. Nemilosrdně se to blíží, lidi, a já jsem posr vyděšená strachy. (Ehm, ještě jsem totiž neviděla Ant Mana.) Ten nový trailer… OMG!!! Já si prostě nemůžu vybrat stranu! To prostě nejde! Budu Švýcarsko… Budu Švýcarsko... Budu Švýcarsko... Budu Švýcarsko... Budu Švýcarsko... Budu Švýcarsko…

Taky bych chtěla říct, že se znovu musím podívat na Marťana, jelikož jsem ještě nenapsala Okecávačku, protože si ho už skoro vůbec nepamatuju. Prostě život bloggera, no. Člověk sotva stíhá školu a k tomu mám sledovat filmy a číst knihy. Kecám. Je to v pohodě. Čas na školu zaujímá asi jenom 10% mého každodenního života, 35% knížky, 15% spánek a 41% jídlo. Ano, jsem na 100% líná. (O tom také vypovídá to, že jsem na výpočet, kolem procent spánku zaujímá můj každodenní život, použila kalkulačku.)

Mimochodem, dnes je hodina Země! Takže si od 20:30 do 21:30 nechte vypnutá světla. Já do toho rozhodně půjdu (i když moje rodina ne), protože si aspoň malý kousek klidu Země zaslouží.

P.S.: Na GIFech je Alec Lightwood ze seriálu Shadowhunters ♥. V seriálu neustále vystihuje moje pocity a taky se na něj dá docela dobře koukat, tak se s ním tady chodím vychloubat ;).


Otázka pro vás: Sledujete filmy ze studia Marvel? Jste tým Stark nebo Captain? A co vás naprosto rozsekalo, dopálilo a rozveselilo? Pište do komentářů, protože mě to hrozně zajímá! (Teď to myslím na 100% vážně. A to, i když jsem na 100% prolezlá ironií a sarkasmem.)




2 komentáře:

  1. Na Civil War sa teším ako malá :D Ja sa zatiaľ rozhodne vidím ako tím Captain, ale druhý trailer som nevidela a snažím sa nepozrieť si ho, takže neviem či by to nejak ovplyvnilo môj názor. Uvidíme po tom. A Ant-Mana si rozhodne pozri čím skôr. Bolo to podľa mňa veľmi humorné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se prostě cítím strašně divně, protože všichni, kteří znám, jsou tým Captain, ale já pořád stále nevím :D. Rozhodně se na to musíš podívat, protože jsem brečela jako malá ;). Na Ant Mana se chystám zítra, takže snad to vyjde!

      Vymazat