neděle 2. října 2016

WRAP UP - září 2016

Image by Kateřina Dvořáková
Všichni víme, že začala škola (bohužel) a moje aktivita na blogu se radikálně zhoršila a je na bodu mrazu. (Přeci jen, 5 článku už o něčem vypovídají.) Nemůžu vám slíbit, že se zlepší, ale už pro vás mám připravené některé recenze a mohla bych i během příštího týdne napsat okecávačku, ale nic neslibuji. A teď se pojďte mrknout, jak jsem si uplynulý měsíc vedla v knižním světě.

KNIHY
Stínová královna, C. J. Redwineová
♥♥♥/
30. srpna – 3. září
Romeo, Julie a tma, Jan Otčenášek
♥♥♥/
8. září
Jak být holkou, Hayley Longová
/♡♡♡
9. září
Lady Midnight, Cassandra Clareová
♥♥♥♥
12. srpna – 10. září
Vášnivý svůdník, Christina Laurenová
♥♥/
7. září – 11. září
OTKA: Ošklivá tlustá kamarádka, Kody Keplingerová
♥♥♥♥
11. září – 13. září
Maybe someday, Colleen Hooverová
♥♥♥♥
27. srpna – 22. září
Návrh, Elle Kennedyová
♥♥♥♥
24. září – 27. září
Omyl, Elle Kennedyová
♥♥♥♥
27. září – 28. září
Město padlých andělů, Cassandra Clareová /re-reading/
♥♥♥♥
7. července – 28. září

RECENZE
Bez naděje (Bez naděje, #1)Stínem políbená (Vampýrská akademie, #3)Stínová královna (Havraní říše, #1)

FILMY & SERIÁLY
Spider-Man
Po x letech jsem se rozhodla konečně se znovu podívat na úplně toho prvního Spider-Mana. Nebylo to tak špatné, jak jsem si myslela, že bude. Vždyť už jsem také starší a částečně chápu, jak fungují filmové efekty, takže tak. Zelené monstrum opravdu vypadal příšerně. No co, už jsem si zvykla na Spider-Mana Adrewa Garfielda, začínám si zvykat na Toma Hollanda a najednou se rozhodnu kouknout na originál z roku 2002. Hm, tak proč ne. 4 hvězdičky

Lucifer (do 10. dílu)
Nedělám si srandu s tím, že jsem se konečně začala koukat na nějaký nový seriál. Zas tak nový není, ale v pondělí začíná druhá série, tak to chci dnes ještě stihnout. Zbývají mi tři díly do konce, tak co myslíte? Seriál vám doporučuji všemi deseti, protože každý si v něm najde něco, co bude milovat. Luciferův humor je fakt k nezaplacení. Pořád si ale stojím za svém, že nejlepší scéna byla v baru, kde se schylovalo ke rvačce mezi Luciferem a nějakým chlápkem a on ho nazýval Harrym Potterem (Tom Ellis, který hraje Lucifera, je Brit). Zatím 5 hvězdiček.

BOOK HAUL

Absolutně velké nic.

2 komentáře: